Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ......ΥΠΕΡΕΡΓΟΛΑΒΩΝ!!!!

Με περίσειο θράσσος, στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Καρπενησίου, δήλωσε ο αντιδήμαρχος του δήμου κ. Φέγγος ότι είναι υπερεγολάβος σε δημοτικό έργο!!!
Είναι προφανές ότι το γενικό αίσθημα ατιμωρισίας επιτρέπει σε αιρετούς της νοοτροπίας αλλά και της πρακτικής του κ. Φέγγου να αυθαιρετούν χωρίς συνέπειες προσποριζόμενοι οφέλη.
Το ενδιαφέρον εστιάζεται στο γεγονός ότι η παραπάνω δήλωση του αντιδημάρχου έγινε παρουσία του Δημάρχου κ. Μπακογιάννη ο οποίος δεν βρήκε απολύτως τίποτα να πεί. Φαίνεται ότι αποδέχεται την πρακτική του αντιδημάρχου του και την καλύπτει με την ανοχή αν όχι με την αφανή υποστήριξή του. Δηλώσεις και επιβλητικά λογύδρια του δημάρχου περί διαφάνειας και νέας νοοτροπίας αποδεκνύονται επικοινωνιακές φούσκες για λαική κατανάλωση των ιθαγενών.
Μπορούμε να φανταστούμε ή τουλάχιστον να εικάσουμε πως χειρίζεται τα δημοτικά θέματα ο εν λόγω αντιδήμαρχος και μέσω ποιών ιδιοτελών φίλτρων παίρνει αποφάσεις, Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος αντιδήμαρχος απασχολεί με τα καμώματά του αλλά η τρίτη σε διάστημα μικρότερο του ενός έτους.
Για μια σοβαρή δημοτική αρχή η δήλωση του αντιδημάρχου θα ήταν επαρκέστατος λόγος για την απαλλαγή του απο τα καθήκοντα του. Αυτό θα συνέβαινε σε μια πραγματικά σοβαρή δημοτική αρχή προσανατολισμένη στην εξυπηρέτηση του δημότη και όχι στην δημοτική αρχή υπο την ηγεσία του κ. Μπακογιάννη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου